en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Nya oroligheter har ikväll blossat upp inne i pojkarnas sovrum. Det är den nu ett år långa tvisten kring försäljningen av en våningssäng som ånyo skapat spänningar i den redan sköra relationen mellan de tidigare nyttjarna av denna säng och de som sedan sålde den. En talesperson för de före detta nyttjarna menar att försäljningen av denna möbel aldrig sanktionerades av dem eller att de ens blivit tillfrågade. Detta har lett till interna stridigheter inom familjen och kulminerade nu ikväll med stor klagan och tår-bonanza strax efter läggdags. Från regeringssidan meddelar man att läget för tillfället är under kontroll men mycket pekar på att denna konflikt är långt ifrån över. Nya oroligheter väntas då planerna kring den nya övervåningen gjort känna att de nya rummen inte heller kommer innehålla någon våningssäng. Hur detta kommer att utveckla sig är i dagsläget oerhört svårt att sia om men jag kommer rapportera direkt från händelsernas centrum.

Över och ut.

INGA KOMMENTARER
Skriv en kommentar