en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Jag vet. Det har varit lite glest mellan blogguppdateringarna på sistonne. Jag ber naturligtvis om ursäkt för det men ger självklart inga som helst löften om bättring.

Den gångna helgen var första helgen på bra länge som jag kunde ägna mig åt någonting utan att omedelbart förvandlas till en bedrövlig reinkarnation av en 102-årig KOL-patient på höghöjdsträning.

Så med min nyvunna hälsa har jag ägnat större delen av min lediga tid i det utrymme av vårt hus som är tänkt att bli vår andra våning. Där uppe finns ingenting förutom damm, sågspån, gammal frilagd isolering och massa byggmaterial, allt höljt i ett trött dunkel då det ännu inte finns något naturligt ljusinsläpp. Med andra ord ett perfekt ställe för ett prestandatest av mina skeva lungor.

Så nu är ena långsidan klar för isolering av kattvind och snedtak. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med isolering under ett tak med svarta betongpannor under sommarmånaderna. Verkligen. Jag lär säkert återkomma till ämnet.

 

INGA KOMMENTARER
Skriv en kommentar