en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Så…vad har hänt sedan sist? Jo, en hel del faktiskt. En del bra grejer. En del dåliga grejer. En del riktigt jävla pissdåliga grejer. Skilsmässa var en sådan grej. Men på den här bloggen fokuserar vi helst på andras tillkortakommanden och skratt och gags på andras bekostnad. Om det slinker med ett och annat självironiskt inlägg, ja då får jag väl bjuda på det. Ni som hängt med från början fattar vad jag menar. Flams och trams, ni vet.

Idag har jag tagit ungarna till min gamle paps för vi ska sätta fyr på någonting. Det är något oklart vad vi ska tutta på men jag känner att det kanske kan kvitta. För det har utlovats både korv och tilltugg och då spelar det inte mig någon roll om det så blir ett dagis. Och nere på ICA hade de lösgodis för 39.50kr/kg och då är det typ brottsligt att inte överdriva. Så jag köpte en hink med blandade sockerbomber och gav till ungarna. För jag är en bra förälder.

Så… Lösa boliner, eld och sockerfyllda småttingar. Jag har svårt att se vad som skulle kunna gå snett. Tänt vare här!

INGA KOMMENTARER
Skriv en kommentar