en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Simply The Best spelas ganska högt i bilen. Jag har fått feeling och tar i så halspulsådern skulle ha synts från månen. Ett ljummet försök till intresse för själva musiken anas från Rasmus i baksätet. Jag misstänker visserligen att det eventuellt rör sig om ett försök att få mig sluta sjunga. Jag vill vara tydlig med att det är jag själv som väljer ordet ”sjunga”, trots att somliga INTE vill använda just det ordet för min musikaliska genialitet. Och med somliga menar jag Nord- och Sydkorea i baksätet. Men strunt i det nu.

(Med illa dolt ointresse) -Pappa? Vem är det som sjunger?

-Tina Turner.

-Va?

-TINA TURNER!!!

-VA?!!

(Johannes lägger sig i med en 8-årings självförtroende) -Pappa sa att det är Ninja Turtles.

Jepp. Muterade sköldpaddor. Låter rimligt, Per Sinding-Larsen. 

INGA KOMMENTARER
Skriv en kommentar