en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

På allmän begäran tänkte jag ge mig på ett nytt försök att sparka liv i den här gamla bloggen. Okej okej …med allmän menar jag egentligen en enda person. En person, vi kan kalla hen för ”Linda”, tyckte att jag var dum i huvudet om jag inte började skriva igen. Jag tycker ”Linda” kan vara lite dum i huvudet själv som tjatat så förbannat. Men visst…jag gör väl ett försök då. Inte så mycket för att jag känner för det utan mest för att ”Linda” är litegrann utav en ”in your face-person”. Och det är naturligtvis inget fel i det…om det var någon annans fejs.

Hur som helst…då kör vi väl igång då. Igen.

Åh, en grej till. ” Linda” sa att alla stora genier använder svordomar relativt ofta. Jag har tyvärr inte hittat någonting som styrker hens påstående utan misstänker att det hela är en ursäkt för ”Lindas” flagranta användande av dessa ord. Men jag tänker chansa så håll för öronen. Eller ögonen. Äh.

INGA KOMMENTARER
Skriv en kommentar