en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Jaha. Så har jag då fått en snabb-fil till Tele2. Fick svar från VD Thomas Ekman igår och senare blev jag även uppringd av Executive Trainee CEO Sweden. Är lite osäker på betydelsen av den titeln och vart man befinner sig i näringskedjan med den men man har framfört sina hjärtinnerliga ursäkter och lovat (igen) att jag nu ska ha fått abonnemanget avslutat. Faktum är att hen berättade att hen fått garantier på att det faktiskt var avslutat per 1:e augusti. Det var lite lustigt, faktiskt. Särskilt med tanke på att jag just då satt med septemberräkningen i handen. Det där systemet de har måste fan vara släkt med Joe Labero.

Hursomhelst, man har dock visat på förståelse för min frustration och meddelat att jag hädanefter aldrig mer behöver kontakta deras kundtjänst igen med detta. Man skulle i och för sig kunna se det som en insikt om den egna kvaliteten på kundtjänsten men jag väljer hellre ”förståelse för min frustration”. Känner mig lite ”glaset är halvfullt” idag.

Åh, jag höll på att glömma. De verkar inte vara helt aviga till någon form av kompensering. Vem vet, man kanske kommer ur det här utan att känna sig helt och fullkomligt aktertagen.

God kväll.