en blogg om…eh…asså…en blogg, typ.

Bläddrade lite i senaste numret av Allers Trädgård (Svaret är Ja, jag satt på toaletten och någon hade ”stulit” min Kjell & Co). Först blir jag lite osäker. Menar de att man hittat helt nya arter som man nu kan plantera i den uppsjö av tomma krukor man har ståendes i alla våra biutrymme? Eller menar de att man nu fått in helt nya kollektioner av frö till samma typer av Rhododendron? Alltså, principen är samma men man har fräschat till modellen frö lite. Eller är det bara ett sätt att säga att man nu har lite färskare frön? Eller? Väldigt förvirrande.

IMAG1342

Fast sen tänker jag att detta borde ju i så fall innebära utförsäljning av fjolårets nyheter. De fröna som inte är lika hippa men som det ändå blir blommor utav. 2012 års modeller. Då är det inte utan att det rycker lite i fynd-tarmen. Kanske läge att beställa hem katalogen ändå.

Fram till 1998, när preventivmedlet kom till byn, hade affärerna blomstrat för Todd och hans familjenära verksamhet. Men efter några knackiga år så kom Todds fru på ett sätt att ytterligare utveckla företaget.

Kastreringsbussen

Idag var det åttabarnsfamiljen Jonasson som fick besök.